Hva koster ESSENTIALS per dag?

Mange er overrasket over at måltidene våre ikke koster mer per dag. Her ønsker vi å forklare hvordan pris, kvalitet og dagsbudsjettet henger sammen.

Se de smakfulle og næringsrike måltidene våre til hunder.

 

ESTIMERT PRIS PER DAG

 

Verdt å vite om hundefôr, kvalitet og pris

01
Om du burde servere mer eller mindre per dag for å dekke hundens behov handler om måltidets næringsverdi. Inneholder måltidet ingredienser med høy næringsverdi skal hunden din spise mindre, og samtidig sikrer vi en mer skånsom fordøyelse, fordi kroppen ikke skal bruke energi på å sortere bort like mye underveis.
02
Det høye næringsinnholdet i ESSENTIAL FOODS oppnår vi ved bruk av et høyt innhold av ferske animalske råvarer som kylling, and, lam, hjort og laks, mfl. Vi har valgt å ikke bruke korn, ris, soya og mais fordi disse ingrediensene bl.a. er fattige på de gode næringsstoffene, samtidig som at de har et høyt innhold av raske karbohydrater.
03
For mye raske karbohydrater nedsetter hundens evne til å oppta gode næringsstoffer fra andre ingredienser i måltidet. De nedsetter altså den samlede ernæringsverdien i maten, og det er derfor det er nødvendig å servere en større mengde for å dekke hundens næringsbehov og gi en god metthetsfølelse.
04
I et fôr med råvarer av lavere kvalitet, og dermed også lavere ernæringsverdi, skal det altså serveres vesentlig større mengder per dag for å møte hundens behov.
05
Kiloprisen på et fôr er langt fra den beste måten å finne ut av hva det reelt sett koster å fôre hunden din, og om han eller hun vil stortrives. Med ønsket om å gjøre valget ditt av måltid litt enklere å treffe, har vi derfor regnet ut prisen per dag for våre LIVING måltider, som du kan se lenger ned på denne siden.
06
Helt til slutt vil vi bare understreke at måltidene våre naturligvis inneholder alle de viktige næringsstoffene, vitaminene og mineralene som hunden din trenger for å kunne nyte livet sitt til det fulle.

 

 

Dagsprisene våre er regnet ut for alle LIVING måltider

 

 

 

Filosofien bak de kornfrie måltidene våre

Vi ser ikke på oss selv som en "hundefôrprodusent". Vi tilbereder måltider, og det gjør vi med stolthet. Å være kornfri, BOF-godkjent med henblikk på å holde blodsukkeret stabilt og utelukkende inneholde nøye utvalgte high-end ingredienser, og samtidig aldri gå på kompromiss med kvaliteten for å tjene bare et øre mer i profitt, det er det som skaper den sprudlende livskvaliteten som vi er så kjente for.

 

Vårt fulle sortiment av kornfrie måltider til hunder

Ofte stilte spørsmål

Hvordan har dere regnet ut dagsprisene?

Vi tar den lokale prisen per gram for et LIVING måltid og ganger det med den daglige mengden en gjennomsnittlig hund trenger for å trives. Basert på vår 10 år lange erfaring er det daglige behovet ca. 15% lavere enn de offisielle rettningslinjene fra FEDIAF, som du ser på skjemaet med porsjonsstørrelser på posene våre. Grunnen til dette er at FEDIAFs rettningslinjer er utviklet til stivelsesbasert hundefôr, noe som er det motsatte av våre måltider, som inneholder svært lite stivelse og derimot har et høyt innhold av ferske animalske ingredienser av høy kvalitet.

Hvor finner jeg skjemaet med porsjonsstørrelser?

Du kan finne DEFIADs offisielle porsjonsskjemaer mange steder, som beskriver hvor mange gram fôr hunden din trenger om dagen, basert på hundens vekt. De er på baksiden av måltidsposene våre, på produktguidene våre, og på hjemmesiden vår. På hjemmesiden klikker du deg bare inn under det måltidet du vil se på, som f.eks. NAUTICAL LIVING 10 KG, og skroller helt ned forbi seksjonen som heter Teknisk Informasjon. Der finner du skjemaet.

Hvordan vet jeg hvor mye mat jeg skal gi hunden min om dagen?

Hvis det er den første posen din av ESSENTIALS begynner dere en kostmessig livsstilsendring. Dere kan endre fôr over en periode på 4-7 dager, men også fra første dag. Det viktigste er å få justert den daglige mensen fôr, slik at den er passe. Overfôring vil resultere i en mykere avføring. Bruk derfor de første 2-3 ukene på å finne den riktige porsjonsstørrelsen. Når avføringen er fast og hunden samtidig har en god metthetsfølelse, har dere funnet den riktige mengden. Start med å gi hunden din 15% mindre enn vanlig og juster derfra. Bruk skjemaene våre med porsjoner som inspirasjon underveis. Husk at du også alltid er velkommen til å kontakte oss for råd og veiledning. Vi sitter klare til å hjelpe deg. Bare skroll helt ned til bunnen av denne siden, der finner du nemlig kontaktopplysningene våre.

 

Elsk smaken - eller få pengene tilbake

Når man tror på det man driver med er det ingen sak å tilby den mest omfattende garantien på markedet for hundefôr. Vi har derfor full tilfredshetsgaranti og vi oppfordrer deg til å bruke den hvis ESSENTIALS ikke lever opp til forventningene dine. Garantien gjelder uansett årsak og uansett om måltidsposen er helt eller delvis tom, så lenge den er kjøpt her på essentialfoods.no og bestillingen er foretatt innenfor de siste 3 månedene. Det du ønsker å returnere pakkes i en pappkasse, så overlater du resten til oss.

 

 

Fordi alle fortjener litt daglig luksus

Vi er her for å forbedre og forlenge hundens liv. Det har vært misjonen vår helt fra begynnelsen. En viktig del av dette handler om å gjøre daglig luksus tilgjengelig for flere familier. Det er også derfor vi aldri går på kompromiss med kvaliteten på måltidene våre, uansett hva som ellers skjer på markedet. Og det er derfor vi nå legger inn en ekstra innsats for å kaste nytt lys over prisen på hundefôr med disse prisene per dag, som heldigvis viser at kvalitet og daglig luksus lønner seg.

Hva sier kundene våre?