Hva er Behavioural Optimizing Foods (BOF)?

ESSENTIAL FOODS måltidene holder blodsukkeret til hunden din stabilt. Det kan for hunder, akkurat som for mennesker, gi store utsving både mentalt og fysisk, hvis blodsukkeret er ustabilt. Alle måltidene våre er sammensatt med henblikk på å unngå dette – og skape en ny standard innenfor fôr. Vi har utviklet prinsippet BOF (Behavioural Optimizing Foods), som bør tenkes inn i alle hunders kosthold.

Bak BOF

Behavioral Optimizing Foods (BOF) er prinsippet som hyller de mange fordelene ved å holde blodsukkeret stabilt hele døgnet.
Vi i ESSENTIAL FOODS, har oppnådd dette med det livsendrende og testvinnende måltider som sikrer at blodsukkeret holder seg stabilt. Vårt høye innhold av ferske proteinkilder og den lave tilberedningstemperaturen betyr at måltidene våre har et eksepsjonelt næringsinnhold sammenlignet med andre merker. Resultatet som oppnås med BOF er ganske enestående. Når det serveres ESSENTIALS vil det påvirke den mentale balanse til hunden din positivt. Noen ser store forandringer og andre bare legger merke til en liten endring. Men en forbedring er nesten alltid observert.

Illustrasjon af blodsukkerutviklingen med BOF-baserte måltider

Illustrasjon af blodsukkerutviklingen med BOF-baserte måltider vs. vanlig premium hundefôr

Ikke bare hundefôr

Vi produserer ikke hundefôr; vi produserer måltider. Måltider fulle av næring, som holder blodsukkeret stabilt og som utelukkende inneholder ingredienser som gagner og styrker din bestevenns helse. Ernæring er nemlig helt essensielt for hundens generelle trivsel.

Se utvalget