Hundefôr og hundemat

Utvalgte måltider til hunden din, med hundefôr og hundemat av høyeste kvalitet.

MÅLTIDER

Vis som Rutenett Liste

12 varer

Fallende
Vis som Rutenett Liste

12 varer

Fallende

Trenger du hjelp?

Besøk vår FAQ eller kontakt oss her.

ESSENTIAL FOODS ER MÅLTIDER TIL HUNDER — IKKE BARE FÔR

Hos ESSENTIAL FOODS er din hunds velvære alltid i fokus. Misjonen vår er å gjøre en forskjell og bidra til at hunden får et sunnere og bedre liv gjennom kostholdet sitt. Det føler vi rett og slett at vi er forpliktet til, på grunn av verdiene våre.

Derfor sier vi med vilje ikke at vi produserer hundefôr, vi produserer måltider. Måltider som er fulle av næring som holder blodsukkeret stabilt med oppskriften vår med  mye protein og lite stivelse, og som inneholder ingredienser som gagner og styrker din bestevenns helse.

MÅLTIDENE VÅRE ER KÅRET SOM NOE AV DET BESTE

Mange produsenter vil helt sikkert mene at de har det beste hundefôret på markedet. Men hvordan kan man egentlig vurdere dette? Det må være mange definisjoner på hva det er, og det er det også.

Innstillingen vår er å se på ingrediensene, og hvor mye som kommer fra de aller beste kildene til protein, for å kunne si om noe om kvaliteten på to forskjellige typer hundefôr.

Det er litt innviklet, så heldigvis er det allerede en guide, som objektivt har sammenlignet utrolig mange forskjellige typer hundefôr fra hele verden. 

Hjemmesiden www.allaboutdogfood.co.uk  har vurderet ESSENTIALS' produkter og sammenlignet dem med 933 andre leverandører av hundefôr. Og som du sikkert allerede kan forestille deg, så ligger vi helt i toppen.

Allaboutdogfood har i mer enn 10 år samlet inn data på hundefôrmerker fra hele verden. Målet deres har alltid vært å gi hundeeiere det beste overblikket over hva som er det sunneste hundefôret på markedet til prisen.

De vurderer de enkelte hundefôrmerkene basert på flere forskellige parametre.

De ser blant annet på:

  • Hundefôrets samlede sunnhet og næringsprofil
  • Om hundefôret inneholder mange tilsetningsstoffer
  • Om hundefôret inneholder store mengder kjøtt
  • Om hundefôret har lav sannsynlighet for å utløse allergiske reaksjoner
  • Om hundefôret har en tydelig og rettvisende ingrediensliste
  • Om hundefôret lever opp til de europeiske myndighetenes rettningslinjer (FEDIAF)

Bortsett fra at alle produktene rangeres høyt i de respektive testene sine, er vi også ekstremt stolte over å ha blitt kåret til de aller beste i hele tre kategorier. Vi er kåret som nr. 1 i følgende kategorier:

  • 1 av 1400 i kategorien “And og kylling, tørrfôr”
  • 1 av 1400 i kategorien “Vekttap”
  • 1 av 1400 i kategorien “Tørrfôr”

Dessuten har vi fått 8 topp 10-plasseringer av 1400 testede produkter. Vi er dessuten plassert i topp-5 i kategorien valpefôr (“Puppy small breed dry food product”)

Selv om vi har blitt kåret til best i test, betyr ikke det at vi hviler på laurbærene våre. Vi jobber fortsatt målrettet mot å forbedre fôret vårt. Vi går aldri på kompromiss med verken kvaliteten av råvarene våre eller vår egen holdning til hva som utgjør et bra hundefôr. Du kan lese mer om hvordan testen er utført på denne siden.

SLIK BYTTER DU TIL ESSENTIAL FOODS

Selv om du allerede har en hund som virker sunn og glad, kan du fortsatt oppleve en stor forskjell på hunden din ved å bytte til fôret vårt.

Men å bytte fôr er ikke noe man bare gjør fra en dag til den neste. Det skal gjøres på den riktige måten av hensyn til den firbeinte vennen din. Rent praktisk skjer dette over 4-7 dager.

Det er viktig å tilpasse mengden fôr, slik at den er passe. Det kan ta opptil 2-3 uker før du finner den riktige porsjonsstørrelsen for din hund.

Du vet at du har funnet den rette metthetsfølelsen når avføringen til hunden din har blitt fast. Hvis du er i tvil om hvordan du gjennomfører en omlegging av kosten for hunden din, er du mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice.

3 DAGERS LEVERING OG 100% TILFREDSHETSGARANTI

Bortsett fra at vi ønsker å kunne gi kundene våre de absolutt beste produktene til prisen, legger vi også utrolig stor vekt på god service og kundeopplevelsen. 

Derfor tilbyr vi 3 dagers levering på alle bestillingene våre, slik at du ikke skal vente lenge på å motta de delikate måltidene våre. 

Dessuten tilbyr vi også full tilfredshetsgaranti, så hvis hunden din ikke reagerer positivt på fôret vårt, kommer vi selv og henter fôret, og du kan få tilbake pengene dine. Det er likevel få hunder som ikke liker fôret vårt, så vi vil våge å garantere at hunden din med stor sannsynlighet blir utrolig glad for de delikate måltidene våre.

MER ENN 250.000 HUNDER FÅR HVER DAG GLEDE AV MÅLTIDENE VÅRE

Det er ikke kun brugerne på Allaboutdogfood, som liker oss. Det samme gjør kundene våre over hele verden. 

Mer enn 250.000 glade hunder spiser hver dag hundefôret vårt – og det blir flere for hver dag som går. Det er i virkeligheten den beste testen vi kan tenke oss.

Du kan lese mer om ideen bak ESSENTIAL FOODS HER