The Charity Program

ESSENTIAL FOODS er vår stifters visjon om et firma, som kan og vil gjøre en forskjell. For hunder og øvrige levende vesener og for naturen som skal skape trygge rammer for et godt liv for både dyrene og oss.

Hjertet i veldedighets-aktivitetene våre er vårt Charity Program. Det vokser hvert år.
Jo mer ESSENTIAL FOODS vi selger, jo større forskjell kan vi gjøre.
 

I 2023 donerte vi slik – og arbeidet fortsetter i samme tempo i år. Minst!

Organisasjon   Vi gir (NOK) Hvorfor
112 carlotagalgos Måltider 478.571 Fantastisk tilfluktssted for mishandlede og hjemløse hunder i Malaga Spania
International Anti-Poaching Foundation Penger 192.857 Vi har 6 dedikerte rangers på lønningslisten i kampen mot krypskyttere av neshorn og elefanter
SOI Dogs Foundation Penger 171.429 En nøkkelpartner for programmet vårt. John og det fantastiske teamet hans har vist veien for løsninger som strekker seg inn i fremtiden, og reduserer lidelser for gatehunder markant.
Tøstrup Kattehjem & Dyreværn Penger & Måltider 285.714 En av Skandinavias viktigste og mest betydningsfulle hjelp for katter i nød.
Her & Nå nød-donationer Måltider 318.571 Vi leverer måltider til hunder i nødsituasjoner
ORPAK Serbia Måltider 107.143 Et internat for hunder som virkeligt gjør en forskjell
Greske Hunder Penger & Måltider 57.143 Har gjennom mange år vært FORSKJELLEN for veldig mange hunder & katter i Hellas
Dogs of Portugal Måltider 71.429 Hjelper hjemløse hunder i Portugal
Mariannes Food Bank Måltider 50.000 Direkte hjelp til gatehunder
Sea Shepherds Penger 35.714 Kjemper for livet under vannoverflaten. Vi støtter dem!
Dyrleger uden grenser Penger 21.429 Hjelper sårbare dyr i utsatte områder over hele verden
WildLife SOS India Penger 21.429 Husker du historien om elefanten som ble befridd etter 30 års fangenskap? These are the heroes!!
Elephant Santuaries Penger 14.286 Dette prektige dyret får verdighet og kærlighed på elefanthjem, etter et liv misbrukt av mennesker
NonHuman Rights Project Penger 14.286 Steven M. Wise har som ambisjon å gi dyr rettigheter i loven, i stedet for bare å være ting. Den kampen støtter vi!
Pinnsvin Vennene Penger 14.286 Hvem kan motstå disse små sjarmtrollene - men de kan havne i trøbbel. Vi støtter arbeidet for å hjelpe dem.
Bidrag for 2023   1.854.286  


Dessuten er det ”the legacy”.  Stifteren av ESSENTIAL FOODS har valgt å testamentere halvparten av arven sin til 13 utvalgte organisasjoner som alle jobber for målsettingene nevnt over. Blant dem er organisationer som: WWF, Greske hunder, SOI Dog Foundation, Red Organgutanen, Sea Sherpard, RSCPA, WILD AID & Rain Forrest Alliance.

Ikke bare hundefôr

Vi produserer ikke hundefôr; vi produserer måltider. Måltider fulle av næring, som holder blodsukkeret stabilt og som utelukkende inneholder ingredienser som gagner og styrker din bestevenns helse. Ernæring er nemlig helt essensielt for hundens generelle trivsel.

Se utvalget