Få en god start

Med første pose ESSENTIAL FOODS begynner en kostmessig livsstilsendring. Fordelene ved valget av ESSENTIALS er utallige, men kort sagt handler det om vår misjon om å forbedre og forlenge hunders liv.

Tenk deg det! Et firma som jobber etter en misjon om å forbedre og forlenge liv, og ikke om å skape maksimal profitt. Det er spesielt dette som gjør at ESSENTIALS er personlig eiet, og derfor ikke drives etter kortsiktige økonomiske mål, noe man ofte ser andre steder.

Når du har mottatt den første posen

Bytt fôret over 4-7 dager, eller allerede fra første dag. Det viktigste er at du justerer den daglige porsjonsmengden, fordi mengden typisk skal justeres ned.

Opplever du at hunden har mykere avføring enn normalt etter at du byttet til ESSENTIAL FOODS, vil det sannsynligvis skyldes at mengden fôr er for stor.

De første par ukene

Bruk de første 2-3 ukene på å finne den riktige porsjonen fôr. Når avføringen er fast, kombinert med en god metthetsfølelse, er den rette mengden funnet. Heretter kan du bare glede deg over alle fordelene ved å ha valgt ESSENTIAL FOODS.

Et godt tips er å starte med at gi 5-10% mindre enn du pleier, så kan du justere derfra.

Ikke bare hundefôr

Vi produserer ikke hundefôr; vi produserer måltider. Måltider fulle av næring, som holder blodsukkeret stabilt og som utelukkende inneholder ingredienser som gagner og styrker din bestevenns helse. Ernæring er nemlig helt essensielt for hundens generelle trivsel.

Se utvalget