Paté

PATÉER

Våre smaksrike patéer kan serveres som komplette måltider eller himmelske toppinger.

Vis som Rutenett Liste

22 varer

Fallende
Vis som Rutenett Liste

22 varer

Fallende

Trenger du hjelp?

Besøk vår FAQ eller kontakt oss her.

NYT FORDELENE VED ESSENTIAL FOODS PATÉER

Hos ESSENTIAL FOODS vil din hunds velvære alltid være i fokus. Misjonen vår er å gjøre en forskjell, og å bidra til at hunden din får et sunnere og bedre liv gjennom spisevanene sine. Det føler vi oss helt grunnleggende forpliktet til.

Patéene våre er derfor fulle av energi, og oppskriftene våre er utviklet med henblikk på å holde blodsukkeret stabilt. Patéene er rike på kjøtt, inneholder nesten ikke stivelse og byr utelukkende på naturlige ingredienser som gagner og styrker helsen.

Patéerne kan nytes alene som komplette måltider, eller spille rollen som himmelske toppinger på en bunn av kroketter fra vår originale LIVING-serie.

ET PAR ORD OM PATÉENS MANGE FANTASTISKE FORDELER

Patéer av høy kvalitet, som vår, er en uimotståelig måte å nyte et måltid på. Hvis du ikke har sett det med egne øyne enda, så bare vent til hunden din får smake første bit, så kommer du til å forstå akkurat hva vi snakker om.

I tillegg til de mange kvalitetene knyttet til smak og konsistens, tilbyr en paté en rekke ernæringsmessige fordeler på grunn av det høye vanninnholdet. Vi skal ikke kjede deg med den evolusjonære bakgrunnen til dette, eller liste opp alle de mange fordelene, men vi vil tillate oss å nevne noen få av dem – for å sette fokus på noen av de beste grunnene til å velge en paté.

  • Næringsabsorpsjonen er overlegen når næringsstoffene leveres i ‘våt form’.
  • Paté er enklere å tygge, har enklere passasje gjennom magen, og er til og med enklere å fordøye – noe som alt sammen bidrar til en bedre fordøyelse.
  • På grunn av det høye vanninnholdet hjelper patéen hunden din med å holde seg hydrert, og er ideell for dem som har en tendens til å glemme å drikke nok vann i løpet av dagen.
  • Dette er en type mat som egner seg for alle livsstadier, inkludert de som kanskje har få, eller ingen, tenner.
  • Paté kan tilberedes mer forsiktig, ved en lavere temperatur.
  • Fordi vår paté inneholder lite stivelse, er rik på kjøtt og tilberedt ved en lavere temperatur, er den mer enn BOF-godkjent og har som ambisjon å holde hundens blodsukker stabilt hele dagen.

SLIK BYTTER DU TIL ESSENTIAL FOODS

Selv om du allerede har en hund som virker glad og frisk, kan du fortsatt oppleve en stor forskjell på hunden din ved å bytte til patéene våre.

Men å bytte fra et merke til et annet er ikke noe man bare gjør. Det skal gjøres på den riktige måten, og rent praktisk gjør man typisk dette over 4-7 dager.

Det er viktig å få tilpasset mengden paté, slik at den er akkurat passe. Det kan ta opptil 2-3 uker før du finner den rette porsjonsstørrelsen for din hund. Dette gjelder både hvis du utelukkende vil servere paté som et komplett måltid, eller hvis du vil bruke patéen som en himmelsk topping på en bunn av kroketter i en perfekt blanding av våte og tørre varer.

Du vet at du har funnet den riktige metthetsfølelsen, når hundens avføring har blitt fast. Hvis du er i tvil om hvordan du best gjennomfører omleggingen av kosten for hunden din, så er du mer enn velkommen til å kontakte kundeservice.

100% TILFREDSHETSGARANTI

Bortsett fra at vi ønsker å kunne gi kundene våre de absolutt beste produktene til prisen, så veier god service og kundeopplevelse utrolig høyt.

Derfor tilbyr vi også full tilfredshetsgaranti, så hvis hunden din ikke reagerer positivt på patéene, så kommer vi og henter dem igjen, og du får tilbake pengene dine. Det er dog de færreste hunder som ikke liker måltidene og patéene våre, så vi har selvtillit nok til å garantere at hunden din, med stor sannsynlighet, kommer til å bli svært begeistret for ESSENTIALS.

MER ENN 250.000 HUNDER FÅR HVER DAG GLEDE AV MÅLTIDENE VÅRE

Mer enn 250.000 glade hunder spiser hver dag måltidene og patéene våre – samtidig som at det kommer flere for hver dag som går. Det er i virkeligheten den aller beste testen, og den største anerkjennelsen vi kan tenke oss.

Du kan lese mer om ideen bak ESSENTIAL FOODS HER.