Ledige stillinger

Salgsansvarlig for oppdrettere og forhandlere

Utadvendt og strukturert salgsansvarlig som ønsker å utgjøre en forskjell for hunder og katter
 
Essential Foods er et ledende livsstils- og premiummerke innenfor måltider, patéer og godbiter til hunder og katter, og vi har som mål å forbedre hunder og katters liv med alt vi gjør. Vi er en ung gründerbedrift med et stort hjerte for dyr og et ønske om å gi kundene våre den beste opplevelsen, og nå trenger vi en dyktig salgsansvarlig som skal ha ansvaret for salget til oppdrettere og forhandlere i Norge.

Om jobben

Du rapporterer til salgsdirektøren, og oppgaven din blir å videreutvikle den gode relasjonen vi har med oppdretterne og forhandlerne våre, og ikke minst å finne nye potensielle partnere.
 
Essential Foods er det desidert beste produktet på markedet, og derfor er det ekstremt viktig at du har evnen til å selge basert på kvalitet, merkevare og lidenskap fremfor pris.
 
Kundemøter med eksisterende partnere gjennomføres i hovedsak på telefon og via Teams, men i tillegg kommer du til å ha fysiske møter med kundene våre rundt om i landet.
 
Du kommer også til å forberede og delta på en rekke hundeutstillinger og messer, der du og teamet kommer til å representere merkevaren og møte både nye og eksisterende partnere.
 
Essential Foods har hovedkontor i Ballerup i København. Siden stillingen krever at du er til stede i Norge, vil du i hovedsak jobbe hjemmefra eller fra kontorhotell i Norge. Cirka én gang i måneden vil du også besøke hovedkontoret i Danmark, der resten av Essential Foods-teamet sitter.

Vi søker …

En salgsorientert hunde- og/eller katteentusiast. Gjerne en person som har erfaring fra bransjen, men det viktigste er at du er utadvendt, strukturert og kvalitetsbevisst.
 
Du har gjerne en relevant utdannelse, men det er ikke et krav. Først og fremst er du en dyktig selger.
 
Det kan hende du har jobbet i butikk eller har erfaring med salg og å skape gode kunderelasjoner fra andre arenaer.
 
Du er flink når det gjelder skriftlig kommunikasjon og tall, og du har ingen problemer med engelsk. Det er en fordel hvis du kan andre språk, men det er ikke et krav.

Vi tilbyr …

Som ny kollega hos oss kan du se frem til en spennende og dynamisk hverdag i en virksomhet som er i rivende utvikling. Hos oss er ingen dager like. Hver dag byr på en variasjon av utfordringer, og du kommer til å ha mange baller i luften. Du blir en del av et godt team som består av kolleger som har forskjellig bakgrunn, alder, kompetanse og interesser. Men vi er alle lidenskapelig opptatt av å bidra til å gi hunder og katter et unikt liv, og av å sørge for at kundene våre får den beste opplevelsen. Du vil oppleve tett samarbeid på tvers av forskjellige oppgaver og avdelinger, og innspillene dine er ikke bare velkomne, men helt avgjørende for at virksomheten skal lykkes.

Søknad

Hvis stillingen høres ut som noe for deg, kan du sende CV og en kort søknad til David Elsass på de@essentialfoods.com. Du kan også kontakte oss hvis du har spørsmål. Vi gleder oss til å høre fra deg senest 14. juni. Vi kaller inn til intervju fortløpende, så ikke nøl med å kontakte oss.

Litt om Essential Foods

Essential Foods ble startet i 2013 av Christian Degner-Elsner. Han hadde et ønske om å skape et super-premium livsstilsmerke med fokus på god produktkvalitet og en kombinasjon av egen kanal for netthandel samt tett samarbeid med oppdrettere og forhandlere. Vi selger produktene våre i hele verden, men vi har ekstra fokus på Nord-Europa. Målet vårt er å forbedre og forlenge hunders og katters liv ved hjelp av overlegne oppskrifter og ingredienser i alt fra måltider og patéer til godbiter for trening og kos. Veldedighet og dyrevelferd er en viktig del av Essential Foods’ DNA. «Vi går aldri på akkord med kvaliteten for å øke profitten, og vi kommer aldri til å avvike fra målet vårt om å forbedre og forlenge hunder og katters liv. Vi har stor kjærlighet for dyr og natur, og BEYOND ESSENTIALS CHARITY-programmet er vår visjon om en virksomhet som både kan og vil utgjøre en forskjell. For hunder og andre levende skapninger, og for naturen som skal skape trygge rammer for et godt liv for både dyr og mennesker.» Du kan lese mer om Essential Foods her: Essential Foods – møt teamet.

Ikke bare hundefôr

Vi produserer ikke hundefôr; vi produserer måltider. Måltider fulle av næring, som holder blodsukkeret stabilt og som utelukkende inneholder ingredienser som gagner og styrker din bestevenns helse. Ernæring er nemlig helt essensielt for hundens generelle trivsel.

Se utvalget