EKSKLUSIVT FOR OPPDRETTERE

AMBASSADORS CLUB

AMBASSADORS CLUB er en unik hyllest til oppdrettere. Det ville være en ære for oss, hvis du ville bli vårt neste medlem.

Vi tror på styrken i langsiktige partnerskaper, og det er ingenting som er viktigere enn det vi har med oppdretterne våre. Med AMBASSADORS CLUB kan vi stolt gi deg vår ypperste service og tilbud. Bli en del av klubben og opplev magien vi hver dag elsker å skape for AMBASSADØRENE våre. AMBASSADORS CLUB er i sannhet stedet for alle oppdrettere som ønsker seg det aller beste.

AMBASSADORS CLUB FORDELER

Partnerskapene vi har med oppdretterne våre, er fundamentet til at vi gjør og sier. Det er også derfor vi har tildelt kundene våre, som er oppdrettere, tittelen AMBASSADØRER. Dette er vår aller høyeste anerkjennelse, og som du vil se er innholdet og omfanget av partnerskapet vårt ganske unikt.

01

 

Anbefalingsbonus for hver ny valpekjøper

Når du anbefaler ESSENTIAL FOODS til en ny valpekjøper, gir vi dere 100 NOK dere kan bruke i nettbutikken vår. Ønsker du å spre ordet til tidligere kjøpere også? Null problem. Det er noe vi verdsetter, og du får derfor samme bonus for dette.

02

 

Eksklusiv adgang til PARTNERSHOPPEN

Konstant adgang til de aller største rabattene våre, som du ikke kan få noen andre steder, som et bevis på takknemligheten vår for det harde arbeidet og dedikasjonen AMBASSADØRENE våre investerer.

03

 

Gratis valpepakker - si farvel med stil

Valpepakkene våre er en spennende måte for valpekjøpere å bli introdusert for ditt fremragende valg av måltider og godbiter. De inneholder et utvalg lekre godbiter og en prøve på vårt mest populære BEGINNING måltid, som virkelig gjør en forskjell for valpens vekst og utvikling.

04

 

En skreddersydd AMBASSADOR BOX kun til deg

Ingen introduksjon til en ekte klubb, uten en skreddersydd boks som ønsker deg velkommen. Sammen med landssjefen din, vil du kuratere din helt egen boks som inneholder tre av de elskede godbitene våre – sånn at du kan teste og evaluere dem hjemme.

05

 

Privilegeret kontaktstatus

Du får tildelt privilegert adgang til å benytte ambassador@essentialfoods.com, der henvendelsene alltid er førsteprioriteten vår.

06

 

Først i køen til BREEDERS' INSIGHTS

BREEDERS' INSIGHTS er en internasjonal serie av webinarer, der uavhengige forskere og eksperter deler og diskuterer de nyeste innsiktene sine – utelukkende med oppdrettere. Som medlem står du først i køen.

07

 

En årlig overraskelse

Hvert år viser vi takknemligheten vår for tilliten og lojaliteten din med en overraskelse. Ofte er dette en mulighet for å være blant de aller første i verden som får lov til å oppleve et nytt ESSENTIALS produkt.

Et par ord fra ambassadørene våre

AMBASSADORS CLUB er en unik hyllest til oppdrettere

Det ville være en ære for oss hvis du ble vårt nyeste medlem.

Fortell oss mer om både hundene dine og deg selv, så vil landssjefen vår Annica Larsson, vende tilbake til deg personlig, raskest mulig.