about profile

“Det viktigste for ESSENTIAL FOODS og vår serie av hundefôr, er at de skal bidra til å forbedre og forlenge hunders liv.”

Om Essential Foods

Vi er her for å forbedre og forlenge hunders og katters liv.

Din, hennes, hans, deres, vår, min.

Jeg, Christian Degner-Elsner, er stifter av ESSENTIAL FOODS, og mann for både en visjon og sterke holdninger til service, kvalitet og ikke minst hvordan vi behandler alle levende sjeler på denne jorda.

Hvis produktet vårt, mot alle forventninger, ikke lever opp til forventningene dine, tar vi selvsagt alltid produktet retur uten diskusjon.

Christian signature

Kjærlig hilsen
Christian Degner-Elsner

Full tilfredshet - fordi din hund eller katt fortjener det

Hvis vi ikke lever opp til forventningene dine, tar vi selvsagt alltid produktet retur uten diskusjon.

Bare pakk de varene du ønsker å returnere i en pappkasse, og kontakt kundeservice på e-post eller telefon, så sørger vi for resten – uten omkostninger for deg. Vi er her for kundene våre!

Se anmeldelser fra andre glade dyreelskere

 

forsidebillede

ØNSKER DU Å VÆRE FORHANDLER?

Verdiene våre er basert på langsiktige partnerskaper. Vi er tro mot det vi sier, og vi tror på at forhandlerne våre kjenner deres lokale marked best. Forretningene til forhandlerne våre stortrives, og det ville være en ære for oss hvis du vil være en del av den reisen.

Søk nå

Kontakt oss

Vi er her. For hunden din og deg – alltid.

Fyll ut feltene under eller ring til oss på +46 (0) 243 89 08 14, så vender vi tilbake med et svar og den riktige løsningen. Vår service og rådgivning er, som vi selv ønsker den – og vi er særdeles krevende, så nivået er høyt.

Ring til oss

+46 (0) 243 89 08 14
Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Send en e-post

kundeservice@essentialfoods.no