about profile

“Det viktigste for ESSENTIAL FOODS og vår serie av hundefôr, er at de skal bidra til å forbedre og forlenge hunders liv.”

Om Essential Foods

Siden 1998 har det vært min misjon i livet å forbedre hunders liv.

Derfor er det med både ydmykhet og stor glede jeg ønsker deg velkommen til ESSENTIAL FOODS. Det føles som om det var i går at jeg pakket og sendte den første bestillingen, og likevel har vi nå den ære å lage måltider og godbiter til våre kunder i store deler av verden, eller som jeg foretrekker å kalle dem: våre medlemmer i ESSENTIALS-familien. Du er en del av familien vår, og tilliten du viser ved å velge ESSENTIALS setter vi stor pris på. Den utgjør hjørnesteinen i løftene mine:
Vi vil aldri gå på akkord med kvaliteten for å øke fortjenesten, og vi vil alltid holde fast ved målet om å forbedre og forlenge livet til hunder og katter.
Jeg har en dyp kjærlighet til dyr og natur, og BEYOND ESSENTIALS CHARITY-programmet er min visjon om en bedrift som kan og vil gjøre en forskjell. For hunder og andre levende vesener og for naturen, som skal skape trygge rammer for et godt liv for dyrene og for oss.

Hvis produktet vårt mot alle odds ikke lever opp til forventningene dine, skal du ikke nøle med å returnere det. Vi aksepterer alltid returer uten diskusjon.

Christian signature

Kjærlig hilsen
Christian Degner-Elsner

Full tilfredshet - fordi din hund eller katt fortjener det

Hvis vi ikke lever opp til forventningene dine, tar vi selvsagt alltid produktet retur uten diskusjon.

Bare pakk de varene du ønsker å returnere i en pappkasse, og kontakt kundeservice på e-post eller telefon, så sørger vi for resten – uten omkostninger for deg. Vi er her for kundene våre!

Se anmeldelser fra andre glade dyreelskere

 

forsidebillede

ØNSKER DU Å VÆRE FORHANDLER?

Verdiene våre er basert på langsiktige partnerskaper. Vi er tro mot det vi sier, og vi tror på at forhandlerne våre kjenner deres lokale marked best. Forretningene til forhandlerne våre stortrives, og det ville være en ære for oss hvis du vil være en del av den reisen.

Søk nå

Kontakt oss

Vi er her. For hunden din og deg – alltid.

Fyll ut feltene under eller ring til oss på +47 85 29 03 62, så vender vi tilbake med et svar og den riktige løsningen. Vår service og rådgivning er, som vi selv ønsker den – og vi er særdeles krevende, så nivået er høyt.

Ring til oss

+47 85 29 03 62
Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Send en e-post

kundeservice@essentialfoods.no