Godbiter til hunden din

Godbiter fra Essential Foods inneholder kun ingredienser av høy kvalitet.

GODBITER

Vis som Rutenett Liste

31 varer

Fallende
Vis som Rutenett Liste

31 varer

Fallende

Trenger du hjelp?

Besøk vår FAQ eller kontakt oss her.

ESSENTIAL FOODS – Godbiter til din hund

Hos ESSENTIAL FOODS kan du finne et stort utvalg av sunne og velsmakende godbiter til hunden din. Vi har gjennom mange år jobbet hardt for å utvikle velsmakende måltider og godbiter til hunder, som bidrar til å øke hundens trivsel. ESSENTIAL FOODS streber etter å gjøre en forksjell, og bidra til at hunden får et sunnere og bedre liv gjennom kostholdet sitt. På denne siden kan du utforske vårt spennende utvalg av godbiter til bestevennen din.

ET SUNT SUPPLEMENT TIL DEN DAGLIGE KOSTEN

I dag finnes det mange forskjellige godbiter til hunder på markedet – og det er med godbiter som det er med hundefôret ditt: det skal være av høy kvalitet hvis du vil gjøre noe godt for hunden din. Hos ESSENTIAL FOODS betyr kvalitet at godbitene er laget av gode og sunne råvarer, samt at det ikke er tilsatt unødvendige tilsetningsstoffer. 

ESSENTIAL FOODS tilbyr de klassiske hundegodbitene i en nytenkt versjon.

Vi tilbyr godbiter til enhver smak og enhver type hund. Det er en del parametre som man skal være oppmerksom på når man velger godbiter til hunden sin. Øverst på denne siden finner du en lang rekke filtreringsmuligheter som vil hjelpe deg å finne akkurat de godbitene som passer de behovene din hund har. Du kan også finne godbiter basert på størrelsen og rasen til hunden din.

De forskellige filtrene spiller en viktig rolle for hva hunden din tåler og har behov for, for å få det aller beste supplementet til den daglige kosten sin.

Vi kan likevel ikke dekke alle behov, så hvis du er er i tvil om noe som helst, er du mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi sitter alltid klare til å hjelpe deg.

GODBITER SOM UNDERSTØTTER ESSENTIAL FOODS’ BOF-PRINSIPP

Hos ESSENTIAL FOODS legger vi stor vekt på at både hundefôret vårt og godbitene våre skal bidra til å forbedre helsen til hunden din og forbedre dens livskvalitet. Derfor har vi utviklet vårt eget prinsipp, kalt BOF, som bidrar til å øke standarden for kvaliteten av godbiter.

BOF står for behavioural optimizing foods, som er hundefôret vårt, og går ut på å sikre at godbitene, akkurat som hundefôretvårt, bidrar til å gi hunden din et stabilt blodsukker.

Det er viktig for både dyr og mennesker å holde blodsukkeret sitt stabilt gjennom hele dagen, hvis man ønsker å unngå energitap, som mange sikkert kjenner til etter å ha spist et stort måltid, ofte med mye karbohydrater. Når hunden din har et stabilt blodsukker, kan det bidra til at hunden din har mer stabil energi gjennom hele dagen. Rent mentalt kan hunden din også oppleve et løft, slik at du får både en gladere og sunnere hund, både på kort og lang sikt.

Der er likevel ingen garanti for at hunden din får det bedre, men de aller fleste av kundene våre gir oss tilbakemelding på at de har opplevd en positiv forandring etter å ha brukt hundefôret vårt.

ALLE GODBITENE VÅRE ER LAGET AV DE BESTE INGREDIENSENE

Akkurat som menneskekroppen, har hunder også behov for helt spesiell ernæring for å klare seg godt gjennom dagen. Hver eneste ingrediens i et måltid eller en godbit er derfor nøye utvalgt på grunn av de egenskapene det har, for å kunne bidra til hundens helse og trivsel.

Målet for ESSENTIAL FOODS er å etterligne hundens naturlige kosthold. Derfor er råvarene våre utelukkende kjøtt og planter, som er tilgjengelige i naturen. De fleste av ingrediensene våre kommer fra Storbritannia, der noen av de beste kuene,endene, laksen, kalkunene og mye mer, er – som alt sammen er helt perfekt til hundefôr og godbiter.

Noen av de aller mest populære godbitene våre er blant annet våre pølser laget av and og viltkjøtt. Disse godbitene er rike på masse delikat protein og kostfiber som gir en god metthetsfølelse, og masse smak! En annen veldig populær og sunn godbit vi er sikre på at hunden din vil elske, er våre kornfrie DENTAL DELIGHTS.

Våre DENTAL DELIGHTS inneholder hele 96% kjøtt og biprodukter fra kjøtt i form av 67% kylling, 29 % okse & 4% emulgator – og selvfølgelig ingen fargestoffer eller smakstilsetninger. Med våre DENTAL DELIGHTS får hunden din både en delikat godbit og muligheten til å vedlikeholde tennene sine og motvirke tannstein. Bedre blir det ikke!

GODBITER SPILLER EN VIKTIG ROLLE FOR DEG OG DIN HUNDS VENNSKAP

Hunder er sosiale vesner som har behov for bekreftelse fra deg som eier. Her spiller godbitene er viktig rolle, fordi det er en god måte å kommunisere med hunden din på, i tillegg til å oppdra den.

Hundegodbiter kan til og med fungere som et tegn på kjærlighet og hengivenhet fra et vesen til et annet.

Alle hunder elsker å bli skjemt bort, men godbiter er så mye mer enn det. Bruk godbiter til belønning ved trening, lek og oppdragelse. Andre brukes som tidsfordriv, hvis hunden din skal være hjemme alene i mange timer, eller har behov for å bli aktivert. Godbitene kan også brukes til å vedlikeholde hundens munnhygiene for å motvirke problemer med tannstein.

GI HUNDEN DIN DEN BEDSTE STARTEN PÅ TILVÆRELSEN

Vi vet av erfaring at det kan være vanskelig å vite hva man skal gi hunden sin å spise, og hva man ikke skal gi den. Det finnes i dag mange myter om hva hunder burde spise. Hos oss er alt hundefôret vårt kornfrit, fordi hunder, fra naturens side, har best av et kosthold som er dominert av protein og ikke av karbohydrater.

Vi har også laget en liste over en lang rekke ingredienser som vi ofte får spørsmål om hos kundeservice. Det kan være utrolig vanskelig å si nei til bestevennen sin når man står på kjøkkenet og den tigger om kjøtt eller en bit frukt. Men man bør være veldig forsiktig, og ikke tro at man kan gi hunden sin alt, uansett om det er en voksen hund eller en valp.

Hvis du er i tvil om hva du kan gi hunden din, og hva du absolutt ikke kan gi hunden din, kan du finne svar på denne siden.

DU FÅR DET DU BETALER FOR – HUNDEN DIN FORTJENER ORDENTLIG MAT

Vi vet at produktene våre er langt fra de billigste på markedet.

Når det kommer til godbiter til hunden din, og andre fødevarer, går pris og kvalitet hånd i hånd. Vi mener ikke at man burde gå på kompromiss med kvaliteten på det man serverer verken seg selv eller hunden sin.

På tross av dette, er produktene våre ligevel innenfor rekkevidde for de aller fleste. Og samlet sett er det snakk om er relativt beskjeden pris for at hunden din skal få delikate og velsmakende godbiter.

Dessuten går størstedelen av overskuddet vårt til prosjekter med fokus på utsatte dyr, eller som redder natur og hjelper gatehunder. Dette er viktig for oss og ESSENTIAL FOODS er derfor langt fra kun bygget på et ønske om profitt.

Man sier at ’Det du sparer på hundefôret bruker du hos dyrlegen’. Så kan du selv vurdere hvor du elst vil bruke pengene dine.

IDEEN BAK ESSENTIAL FOODS

Vår tilgang til hundefôr og godbiter er ikke tilfeldig. Det er en helt essensiell del av selvforståelsen til bedriften vår, og den startet med eieren vår Christian Degner-Elsner, som stiftet ESSENTIAL FOODS i 2013.

Christian har det å gjøre en forskjell for hunder, ville dyr og naturen, som formålet med livet sitt. Samlet sett har Christian gjennom mange år solgt hundemat for mer enn 500 millioner kroner, og alltid hundefôr av høy kvalitet. Han er i dag, med sine nesten 25 års erfaring, en av de mest erfarne og internasjonalt respekterte eierne av et hundefôrfirma.

Det viktigste for ESSENTIAL FOODS, og vår serie av hundefôr, er at det skal bidra til å forbedre og forlenge hunders liv.

Det vigtigste for oss, er den forskjellen hundematen vår gjør for hundene.

MER ENN 250.000 HUNDER FÅR HVER DAG GLEDE AV HUNDEFÔRET VÅRT

Det absolutt viktigste for ESSENTIAL FOODS er at kundene våre er glade og tilfredse med produktene våre, og at vi kan hjelpe hunder, slik at de får et godt og sunt liv. Mer enn 250.000 glade hunder spiser hver dag hundefôret og godbitene våre – og det blir flere for hver dag. Det er i virkeligheten den aller beste og største anerkjennelsen vi kan tenke oss.

ALLTID 3 DAGERS LEVERING OG 100% TILFREDSHETSGARANTI

Bortsett fra at vi ønsker å gi kundene våre de absolutt beste godbitene til prisen, legger vi også utrolig stor vekt på service. Selv om vi er en nettbutikk, er servicen fortsatt det som skal skille oss fra konkurrentene våre.

Derfor tilbyr vi alltid maks 3 dagers levering på alle bestillingene våre, slik at du ikke trenger å vente så lenge på å motta de delikate måltidene våre.

Vi tilbyr dessuten full tilfredshetsgaranti, så hvis hunden din ikke reagerer positivt på fôret vårt, kommer vi selv og henter fôret, og du kan få tilbake pengene dine. Det er likevel få hunder som ikke liker fôret vårt, så vi vil våge å garantere at hunden din med stor sannsynlighet blir utrolig glad for de lekre måltidene våre.