Dette sier
kundene våre

“Det har endret livet vårt”

Kresen · Vekt · Velvære

“De to første årene har vært en konstant kamp for å få hunden min til å vise den minste interesse for mat. Totalt uinteressert, alltid synlige ribbein og dårlig mage. Vi prøvde alt. Både dyr, billig, rå, hjemmelaget og våt- og tørrfôr. Dyrlegen vår kunne ikke finne ut av hvorfor han ikke hadde lyst til å spise. Han har bare vært en kresen hund. Så mange penger, timer og mye mat kastet bort. For to måneder siden bytte vi til dere og la oss bare si, at vi aldri kommer til at kjøpe noe annet. Han spiser hver smule og har til og med gått opp i vekt, noe som virkelig er fantastisk for oss. Tusen takk for det. Dere har endret hverdagen vår og vi trenger ikke å bekymre oss lenger.”

– ALICE (Trustpilot)

Se måltider

“Fantastisk!”

Anbefalt av oppdretter · Skinnende pels · Treningsgodbiter

“Oppdretteren vår anbefalte dere da vi for litt siden fikk en labrador retriever-valp. Akkurat nå spiser vi large breen the beginning og han elsker det! Pelsen hans skinner såååå fint, han kaster i seg maten og er alltid begeistret når vi serverer måltidene. Han er 14 uker gammel og derfor ville vi være ekstra forsiktige med hva vi gir han, og Essentials lever virkelig opp til ønskene våre. Vi har bestilt enda en pose the beginning large breed og tre voksen-måltider til den dagen har er eldre. Jeg er veldig imponert! Vi har også prøvd mini-godbitene med and, lam og laks, som han får når vi trener – han elsker dem også. Jeg er en glad kunde og vil fortsette å kjøpe hos dere!”

– Isabel S (Trustpilot)

Se måltider

“Jeg er virkelig glad for at vi byttet”

Oppfyller alle behov · Skinnende pels · Varierende måltider

“Jeg er veldig glad for at vi i fjor byttet til Essentials. Det passet bra både for den gamle labradoren vår, som skulle få det beste ut av sine gyldne år. Vi har også vår 3 år gamle “labrador-maskin” som har utrolig mye energi og er en hardtarbeidende hund.
Hun har prøvd både Highland Living, Nautical Living, Estate Living og nylig bestilte vi Stamina, som skal hjelpe henne gjennom jaktsesongen. Magen hennes klarer fint å bytte mellom variantene og hun nyter alle variantene. Pelsen hennes skinner, musklene hennes er sterke og avføringen hennes er enkel å plukke opp. Jeg kan på det kraftigste anbefale dette fôret til alle og servicen er fantastisk med rask og gratis levering.”

– Stephanie H (Trustpilot)

Se måltider

“Fem uker til med Essential Contour”

Vekttap

“Etter fem uker med Essential Contour har hunden min gått ned ytterligere 2 kg – hurra. Hun ser fantastisk ut og man kan se at musklene i beina hennes har blitt sterkere. Da jeg fikk henne fra dyrebeskyttelsen var hun visst den tjukke hunden, men nå ser hun bare litt “lubben” ut. De ekstra kiloene gjorde at hun få litt eldre ut, men nå er hun en helt annen hund. Inntil videre har hun gått ned 3,1 kg, så nå er det bare de siste 4 kiloene igjen.”

– Joann C (Trustpilot)

Kjøp CONTOUR

“Glad hund, glad mage, glad mamma”

Kresen · Næringsverdi

“Den kresne valpen vår kunne ikke spise opp hvis jeg ikke blandet det med noe annet, og det var ikke magen hans så glad for, på tross at av det var fôr av høy kvalitet.
Jeg undersøkte markedet for hundefôr og Essential fanget oppmerksomheten min fordi næringsinnholdet er på samme nivå som de dyreste merkene. Men fordi næringsinnholdet er så høyt trenger man heller ikke å servere like mye, og det betyr at jeg ikke blir ruinert. Jeg tok sjansen og bestilte godbiter og the large breed til valper, og han er ikke kresen lenger! Bonusinfo: han promper mye mindre og avføringen hans er både mindre og fast. Vi kommer helt klart til å fortsette med det!”

– Liene (Trustpilot)

Kjøp THE BEGINNING LARGE BREED

“Mer enn fantastisk til valper og andre hunder”

Næring · Velvære

“Jeg ble helt målløs da jeg fant ut at det valpefôret vi ga til vår doberman var fullt av kyllingderivater og ikke ordentlig kjøtt. Derfor begynte jeg å lete etter noe av høyere kvalitet og etter en del research og sammenligninger fant jeg Essentials som var klart det beste. Vi trodde at pelsen til valpen vår var flott allerede, men nå som vi har fått the large breed til valper stråler sunnheten nesten ut av henne også elsker hun smaken. Vil helt klart anbefale det til alle som leter etter noe fantastisk til bestevennen sin..”

– Wendy (Trustpilot)

Kjøp THE BEGINNING LARGE BREED

Ikke bare hundefôr

Vi produserer ikke hundefôr; vi produserer måltider. Måltider fulle av næring, som holder blodsukkeret stabilt og som utelukkende inneholder ingredienser som gagner og styrker din bestevenns helse. Ernæring er nemlig helt essensielt for hundens generelle trivsel.

Se utvalget