ESSENTIAL SUPERIOR LIVING 10KG

kr 1 049,00
- +
Priser per dag -
Overraskende små

ESSENTIAL SUPERIOR LIVING er vårt enestående kornfrie måltid med kylling & and til voksne hunder av alle raser. Tilpasset et normalt aktivitetsnivå. Måltidet følger vårt BOF-prinsipp. Kvaliteten av ingrediensene er, som du kan & skal forvente av oss, skyhøy. Du kan skape variasjon i hundens måltider ved å servere ESSENTIAL NAUTICAL LIVING & ESSENTIAL ESTATE LIVING lejlighedsvis.

Priser per dag - Overraskende små
kr 1 049,00
- +

Fremhevede ingredienser

01
Ingrediensene, kort fortalt: 80% and, kylling, laks, ørret og egg.
02
Spesielt opplagt til alle voksne hunder, der man ønsker begeistring.
03
Vi elsker måltidet fordi det ble en øyeblikkelig klassiker som helt fra begynnelsen har vært et av våre mest populære måltider.
04
Kroketten i denne posen er tilpasset hunder over 10kg. Ønsker du en mindre krokett, kan du velge en 2,5 kgs pose.
05
BOF: Yes! SUPERIOR LIVING er kornfri og holder naturligvis blodsukkeret stabilt.
06
Du skal velge det fordi det er det originale ESSENTIALS måltid, der i mange år har vært en favoritt verden over.

Hvert gram er nøye utvalgt

Produktbeskrivelse

Informasjon

Tilberedt med fersk & tørket kyllling & and, laks, ørret & egg 80,0 %
Hvorav fersk 45,0 %
Protein 30,0 %
Fett 18,0 %
Mineraler/Råaske 8,0 %
Fiber 3,5 %
Vann 8,5 %
Omega6 2,8 %
Omega3 1,6 %
Kalsium 1,6 %
Fosfor 1,3 %
Glukosamin 0,09 %
Kondroitin 0,07 %
Kcal/Kg 3700,0
Teknisk info
Alder Voksen
Rase Berner Sennenhund, Border Collie, Collie, Engelsk Springer Spaniel, Fransk Bulldog, Golden Retriever, Korthåret vorstehhund, Labrador, Newfoundlandshund, Retrievere (Øvrige), Rottweiler, Schäferhund, Strihåret vorstehhund
Hundens vekt 11-30 kg, 31-50 kg, +50 kg

Produktguider (PDF)

“Det viktigste for ESSENTIAL FOODS og vår serie av Hundefôr, er at de skal bidra til å forbedre og forlenge hunders liv.”
Product billede

Teknisk info

BOF-prinsippet (Behavioural Optimizing Food)

Behavioral Optimizing Food (BOF) er prinsippet om å gjenskape hundens naturlige kost. I praksis betyr dette at hundens blodsukker holdes stabilt, det høye innholdet av ferskt kjøtt stimulerer instinktere, den lave tilberedningstemperaturen bevarer næringsverdien, bær, frø og urter minner om innholdet av byttets mage, og størrelsen på bitere gjør at måltidet alltid tygges og ikke slukes helt.

Første pose av ESSENTIALS?

Vi hos ESSENTIAL FOODS ønsker deg velkommen. Med den første posen begynner en livsstilsendring med hensyn til kosten. Du kan starte over en periode på 4-7 dager, eller allerede fra første dag. Den første uken kan du forvente at hunden har litt ekstra luft i tarmene. Det skyldes, at hunder, som mennesker, reagerer på endringer i kosten. Avføringen er i samme mengde, men kan være litt mykere. Derefter nyter du alle fordelene ved å velge ESSENTIAL FOODS på både kort og lang sikt. Du er altid velkommen til å kontakte oss for råd og veiledning.

Oppskriften

Fersk kylling & and, tørket kylling & and, søtpotet,erter, Fersk laks & ørret, linfrø, Ferske hele egg, kyllingfett,potet, leverfond, lucernespirer, vitaminer &mineraler, MOS (mannan oligosaccarides), FOS (fructooligosaccharides),glukosamin, kondroitin, MSM (metylsulfonylmetan),tranebær, acai, blåbær, morbær, eple,tomat, appelsin, pære, gulrot, spinat, blomkål, tang, fløyelsblomst, ginseng, grønn te, ingefær.

Tilberedningstemperatur

90 grader celsius.

Holdbarhet

Dato, tidspunkt & unikt fremstillingsnummer finnes på toppen av posen.

Anbefalt oppbevaring

Bruk den originale ESSENTIAL the FOOD BOX. Oppbevaringen bør alltid foregå et kjølig sted (5-18 grader), tørt, ikke i direkte sollys, & i en lufttett beholder - slik at siste måltid smaker akkurat like godt som det første.

Et par ord og råd for spesielt kresne hunder

De fleste hunder kan ikke modstå smaken av ESSENTIALS. Det kan likevel forekomme at de ikke spiser opp. Dette er ikke fordi de er kresne, men fordi ESSENTIALS gir en annen metthetsfølelse. Hunden bliver naturlig mett. Hvis hunden din er veldig kresen kan du prøve å helle litt varmt vann over fôret eller røre inn en til to spiseskjeer ESSENTIAL OMEGA 3 olje i fôret.

Porsjonsstørrelser

kg 2kg 5kg 10kg 15kg 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg 60kg 70kg 80kg
24 h 45g 80g 140g 180g 225g 270g 310g 390g 465g 530g 600g 660g
Vi kan også anbefale

Kontakt oss

Vi er her. For hunden din og deg – alltid.

Fyll ut feltene under eller ring til oss på +47 85 29 03 62, så vender vi tilbake med et svar og den riktige løsningen. Vår service og rådgivning er, som vi selv ønsker den – og vi er særdeles krevende, så nivået er høyt.

Ring til oss

+47 85 29 03 62
Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Send en e-post

kundeservice@essentialfoods.no