ESSENTIAL ETERNAL LIVING SMALL SIZE 2,5kg

kr 389,00
- +
ESSENTIAL ETERNAL LIVING er vårt mektige 90 % plantebaserte og 100 % (ovo) vegetariske måltid. Født proteinrikt og BOF-godkjent, gir ETERNAL LIVING de samme næringsverdiene som alle de andre, elskede LIVING-måltidene våre. Det er virkelig en liten sensasjon. Kort sagt et unikt og fantastisk fôr som vil få hunder til å elske en 90% plantebasert/ 100% ESSENTIALS livsstil.
 • BOF Approved

 • 79% herav 46% ferskt

 • 80% reduksjon i karbonavtrykk

 • Ovo-vegetariskt

 • kr 389,00
  - +

  Fremhevede ingredienser

  01
  Ingrediensene, kort fortalt: 79% brunt risprotein, egg, åkerbønner, linfrø, erter, poteter, kikerter, lupin-bønner og linser.
  02
  Perfekt for alle som ønsker å nyte fordelene ved et 90% plantebasert måltid / en 100% (ovo) vegetarisk livsstil.
  03
  Vi elsker det fordi det er enkelt å kombinere med de andre høyt elskede LIVING måltidene våre, noe som gjør det enkelt å introdusere et variert plantebasert kosthold.
  04
  Når du åpner våre ETERNAL LIVING 2,5 kg og 10 kg poser finner du den samme kroketten i medium størrelse som passer alle.
  05
  BOF: Ja! ETERNAL LIVING gir den samme energien som de andre kjente og høyt elskede LIVING måltidene, og sikter selvfølgelig også etter å holde blodsukkeret stabilt.
  06
  Du skal velge det fordi ingrediensene i ETERNAL LIVING tilbyr et 80% redusert CO2-avtrykk sammenlignet med vår originale oppskrift, SUPERIOR LIVING, og det er helt uten å gå på kompromiss med livskvaliteten.

  Produktbeskrivelse

  Informasjon

  Laget med Brunt Risprotein, Egg, Åkerbønner, Linfrø, Erter, Poteter, Kikerter, Lupiner og Linser 79,0 %
  - Hvorav fersk 46,0 %
  Råprotein 30,0 %
  Råfett 16,0 %
  - Hvorav omega-3 6,1 %
  - Hvorav omega-6 1,8 %
  Råfiber 5,5 %
  Råaske 6,0 %
  Vann 8,0 %
  Kalsium 0,9 %
  Fosfor 0,8 %
  Kcal/kg 3720
  Teknisk info
  Alder Voksen
  Rase Beagle, Berner Sennenhund, Border Collie, Cairn Terrier, Cavalier King Charles Spaniel, Dansk-svensk Gårdshund, Fransk Bulldog, West Highland White Terrier
  Hundens vekt 1-10 kg, 11-30 kg, 31-50 kg, +50 kg
  Product billede

  Teknisk info

  BOF-prinsippet (Behavioural Optimizing Food)

  Behavioral Optimizing Food (BOF) er prinsippet om å gjenskape hundens naturlige kost. I praksis betyr dette at hundens blodsukker holdes stabilt, det høye innholdet av ferskt kjøtt stimulerer instinktere, den lave tilberedningstemperaturen bevarer næringsverdien, bær, frø og urter minner om innholdet av byttets mage, og størrelsen på bitere gjør at måltidet alltid tygges og ikke slukes helt.

  Første pose av ESSENTIALS?

  Vi hos ESSENTIAL FOODS ønsker deg velkommen. Med den første posen begynner en livsstilsendring med hensyn til kosten. Du kan starte over en periode på 4-7 dager, eller allerede fra første dag. Den første uken kan du forvente at hunden har litt ekstra luft i tarmene. Det skyldes, at hunder, som mennesker, reagerer på endringer i kosten. Avføringen er i samme mengde, men kan være litt mykere. Derefter nyter du alle fordelene ved å velge ESSENTIAL FOODS på både kort og lang sikt. Du er altid velkommen til å kontakte oss for råd og veiledning.

  Oppskriften

  Protein fra brun ris, Åkerbønner, Linfrø, Erter, Erteprotein, Søtpotet, Kikerter, Hele Tørkede Egg, Solsikkeolje, Rapsolje, Ølgjær, Potetprotein, Ferske Tilberedte Egg Fra Frittgående Høner, Linser, Lupiner, Mineraler, Tørket Tang, Potet, Grønnsakssaus, Luserne, Tørket Brokkoli, Tørkede Alger, Fruktooligosakkarider, Mannanoligosakkarider, Tranebær, Acai, Blåbær, Morbær, Eple, Tomat, Appelsin, Pære, Gulrot, Spinat, Blomkål, Ringblomst, Ginseng, Grønn Te, Ingefær.

  Tilberedningstemperatur

  90 grader celsius.

  Holdbarhet

  Dato, tidspunkt & unikt fremstillingsnummer finnes på toppen av posen.

  Anbefalt oppbevaring

  Bruk den originale ESSENTIAL the FOOD BOX. Oppbevaringen bør alltid foregå et kjølig sted (5-18 grader), tørt, ikke i direkte sollys, & i en lufttett beholder - slik at siste måltid smaker akkurat like godt som det første.

  Et par ord og råd for spesielt kresne hunder

  De fleste hunder kan ikke modstå smaken av ESSENTIALS. Det kan likevel forekomme at de ikke spiser opp. Dette er ikke fordi de er kresne, men fordi ESSENTIALS gir en annen metthetsfølelse. Hunden bliver naturlig mett. Hvis hunden din er veldig kresen kan du prøve å helle litt varmt vann over fôret eller røre inn en til to spiseskjeer ESSENTIAL OMEGA 3 olje i fôret.

  Porsjonsstørrelser

  kg 2kg 5kg 10kg 15kg 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg 60kg 70kg 80kg
  24 h 45g 80g 140g 180g 225g 270g 310g 390g 465g 530g 600g 660g
  Vi kan også anbefale

  Kontakt oss

  Vi er her. For hunden din og deg – alltid.

  Fyll ut feltene under eller ring til oss på +47 85 29 03 62, så vender vi tilbake med et svar og den riktige løsningen. Vår service og rådgivning er, som vi selv ønsker den – og vi er særdeles krevende, så nivået er høyt.

  Ring til oss

  +47 85 29 03 62
  Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
  Fredag: 08.00 - 15.00

  Send en e-post

  kundeservice@essentialfoods.no