Hvorfor velge vårfôr til hunden min?

Våtfôr, eller paté som det heter hos oss, har mange fordeler. Her vil vi forsøke å gi deg alt du trenger for å vurdere hvordan du velger det riktige for din familie.

Gå på oppdagelse i vårt utvalg av lekre patéer med saftige kjøttstykker til hunder.

 

Hva sier kundene våre?

 

Her er en kort introduktion til patéens vidundere

01
De tilbyr en overlegen mulighet til å oppta næringsstoffer fordi de kommer i form av våtfôr.
02
Ernæringsmessig variasjon er både en sunn og spennende opplevelse for hunden din, og fordi våtfôr utgjør en virkelig lekker topping og kommer i mange fristende utgaver, er det en enkel måte å skape variasjon på.
03
Som en naturlig følge av patéens høye innhold av vann, hjelper den hunden din med å holde seg hydrert. Den er derfor spesielt ideell til de som har en tendens til å glemme å drikke nok vann i løpet av dagen.
04
Patéen er lettere å tygge, glir lettere gjennom magen og er dessuten lettere å bryte ned, noe som i alt betyr enklere fordøyelse. Det er med andre ord noe som passer til alle livets faser, inkludert de som har færre eller ingen tenner.
05
Paté kan tilberedes forsiktig under lave temperaturer, noe som bidrar til å bevare næringsstoffer, lukt og smak.
06
Patéene våre er rike på kjøtt, inneholder nesten ikke stivelse og er tilberedt ved lavere temperaturer, og er derfor også mer enn BOF-godkjent med henblikk på å holde blodsukkeret til hunden din stabilt hele dagen.

 

 

Våre egne to favoritter

 

 

Dette sier kundene våre

 

Hvorfor servere tørrfôr og våtfôr sammen?

Ernæringsmessig variasjon

Patéene våre kan nytes både alene som komplette måltider eller som himmelske toppings på en bunn av kroketter. Ved å kombinere paté (våtfôr) og kroketter (tørrfôr) i måltidene, tilbyr du en bredere vifte av næringsstoffer og smaksstoffer, noe som hjelper på appetitten. Her er det verdt å nevne at alle måltidene våre er utviklet på en måte som gjør det enkelt å bytte mellom dem, uten at det krever en ny tilvenningsfase. Ernæringsmessig variasjon er både en sunn og spennende opplevelse for hunden din.

En enkel måte å få ekstra vann på

Patéer inneholder en større mengde vann enn kroketter, så hvis det er vanskelig å få nok vann i løpet av dagen har du her en enkel og bekvem måte å få litt ekstra inn.

Tann- og munnhygiene

Kroketter er hardere og krever mer tygging, noe som kan bidra til å forbedre tann- og munnhygienen. Paté er enklere å spise og tygge – selv med hele kjøttstykker – derfor kan kombinasjonen av både vått og tørt bidra til å opprettholde en god munnhygiene.

Den viktigste grunnen: Nytelse

Noen foretrekker å bruke patéer som en godbit eller en uimotståelig topping. Denne fleksibiliteten gir mulighet til å variere serveringene til preferanser og ernæringsmessige behov.

 

Sortimentets 8 lekre varianter

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye vårfôr trenger hunden min?

Det varierer alt etter hvilken type vårfôr du serverer, hvilken hund du har i familien og hvordan livsstilen deres ser ut. Vi har en serveringsguide på alle boksene våre, og du kan finne dem på nettsiden vår under hvert produkt. Her er det dog viktig å huske at dette kun er guides. Observer alltid hunden din og juster mengden du serverer basert på hundens aktivitetsnivå og livsstadium inntil avføringen er fast, samtidig som at hunden opplever en god metthetsfølelse.

Hvordan oppbevarer jeg patéen etter at jeg har åpnet boksen?

Før åpning oppbevares boksen tørt og kjølig. Etter at den er åpnet oppbevares den i kjøleskapet og hele innholdet serveres innen 3 dager. Vi sender deg et lokk når du kjøper en pakke med 6 stk. Det gir patéen de beste forutsetningene for å beholde saftigheten sin fra første til siste servering.

Hvor lang er holdbarheten på en uåpnet boks?

Holdbarheten er 24 måneder fra produksjonsdatoen. Den spesifikke datoen finner du i bunnen av boksen.

Hvor mye skal jeg gi når jeg blander tørrfôr med paté?

Det er flere muligheter, basert på hva preferansene dine er. Det kan serveres 50/50: halv porsjon av den daglige mengden tørrfôr, og en halv porsjon av den daglige anbefalte mengden av patéen. Det kan serveres ⅔ tørrfôr og ⅓ paté. På den måten kan det justeres opp eller ned alt etter behov. Sist men ikke minst kan du også i nytelsens navn bare servere en liten mengde paté som topping.

 

Hvorfor servere paté?

Patéer av høy kvalitet, som vår, utgjør et ytterst lekker måltid. Hvis du ikke har sett det selv, så bare vent på at hunden din tar sin første munnfull, så vil du ikke lenger være i tvil om hva vi snakker om. Bortsett fra patéens mange kvaliteter i smak og tekstur, så tilbyr den også en rekke ernæringsmessige fordeler, understreket av at den er så rik på vann. Vi ønsker ikke å kjede deg med den evolusjonære bakgrunnen for fordelene, men vi nevnte likevel 6 stk helt øverst på denne siden. Er du nysgjerrig, så husk at du kan starte i det små og servere patéen som topping på en bunn av de krokettene som du pleier å servere.

 

 

Vårt forslag til et storslått PATÉ sortiment

ESSENTIAL FOODS PÂTÉ sortiment teller i alt åtte muligheter. Det er syv varianter som du kjenner fra den originale LIVING-serien vår, som dekker alle behov, livsstadier og smakspreferanser. Vi har også lansert en ytterligere variant, KINGDOM LIVING. Den har smaksrike ingredienser som villsvin og svin i fokus og er utelukkende tilgjengelig som paté.