ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL 1l.

kr 249,00
- +

Vårt forslag til den aller beste lakseoljen, også ofte kalt omega 3-olje. Vi er glade for at tilbakemeldingene fra kundene våre indikerer at det kan være gagnlig å servere et daglig tilskudd av OMEGA 3. Et tilskudd av lakseolje kan være gagnlig som smaksforsterker ved kresenhet. Hvis det er et problem, kan løsningen ligge her. Mange vil kalle lakseoljen vår billig, men den lave prisen skylles ikke annet enn at vi generelt ikke legger spesielt mye fortjeneste på varene våre. Legger du vår OMEGA 3 LAKSEOLJE i kurven, sørger vi ikke bare for frakt, vi gir deg også en garanti for at vi refunderer kjøpet ditt hvis dere ikke er 100% fornøyde. Dosering: 5ml lakseolje per 10kg kroppsvekt, tilsvarende ca. en halv spiseskje.

 • 100% Human Grade Pet Food

 • BOF Approved

 • Staff favorite

 • kr 249,00
  - +
  01
  Ingrediensene, kort fortalt: 100% laks
  02
  Spesielt opplagt til hunden med matt pels, kløe, leddproblemer eller tendens til kresenhet
  03
  Velegnet til servering sammen med måltidene
  04
  Vi elsker den fordi den er så rik på omega-3.
  05
  BOF: Nei, men den kan så mye annet
  06
  Du skal velge den fordi det er så mange fordeler!

  Produktbeskrivelse

  Informasjon

  Selvom vi gjerne vil selge produktene våre, legger vi først & fremst vekt på rådgivning. OMEGA 3-innholdet i måltidene våre vil for de fleste hunder være nok. Et ekstra omega 3-tilskudd kan likevel være et særdeles gagnlig supplement for en rekke hunders velvære. Vi syntes selv at flasken er rimelig genial (enkel å jobbe med), men vær oppmerksom på det ikke følger med en pumpe, og at man heller ikke kan kjøpe dette ved siden av.

  Det er viktig å informere om at det er stor forskjell på hvor fisken oppdrettes. Laks til the OMEGA 3 OIL oppdretttes på den Norske vestkysten og ikke i Østersjøen, fordi det er mange historier om et stort innhold av PCB og dioxin i spesielt laks. Laksen vi får oljen fra er beregnet til menneskeføde og derfor er det streng kontroll med det fôret de får, og dermed hvilke stoffer de inneholder. Hvert kvartal tas det prøver og utføres ekstern analyse for dioxin og dioxinlignende stoffer.

  Selvfølgelig lukter en lakseolje litt, men det er faktisk oppsiktsvekkende at lakseoljen vår ikke lukter mer. Hovedårsagen til dette er at vi bruker veldig ferske laks, og at den lakseoljen du mottar derfor nylig har blitt presset. Selvfølgelig betyr det også noe at vi har et lager med fast lav temperatur der lakseoljen vår står.

  Det bedste stedet du kan oppbevare lakseoljen er enten i kjøleskabet eller på et svalt sted der solen ikke treffer lakseoljen.

  Teknisk info
  Alder Valp, Junior, Voksen, Senior
  Rase Beagle, Berner Sennenhund, Bichon Havanais, Border Collie, Cairn Terrier, Cavalier King Charles Spaniel, Collie, Coton de Tulear, Dansk-svensk Gårdshund, Engelsk Springer Spaniel, Fransk Bulldog, Golden Retriever, Korthåret vorstehhund, Labrador, Newfoundlandshund, Retrievere (Øvrige), Rottweiler, Schäferhund, Strihåret vorstehhund, West Highland White Terrier

  Produktguider (PDF)

  Delights image
  Product billede

  Teknisk info

  ESSENTIAL FOODS LAKSEOLJE

  Er en del av sortimentet vårt, og er til de som leter etter en løsning som ofte kun tilskudd av omega 3 lakseolje kan gi.

  Med ESSENTIALS LAKSEOLJE

  Får du lakseolje i veldig høy kvalitet, tilbredet fersk og oppbevart korrekt. Alt dette til en pris som må være i nærheten av den beste for en lakseolje. Finner du en lakseolje som er billigere, så still spørsmål til oppbevaring og holdbarhet.

  Skulle det finnes en lakseolje som er 10kr billigere, ville det være synd hvis det betyr at lakseoljen er harsk. Det vil du aldri oppleve med vår lakseolje.

  Tilbud lakseolje - kjøp 3 og få rabatt

  Det er 2 enkle måter å få lakseoljen vår enda billigere. Kjøp enten 3 på én gang, noe man vil kalle et storkjøp av lakseolje, og kan gjøres her:

  https://www.essentialfoods.dk/essential-the-omega-3-oil-1l.html

  Eller kjøp 2 poser ESSENTIALS måltider her i shoppen sammen med lakseoljen, så får du 10% på alt i kurven, inkl. lakseoljen. Smart!

  Kjøper du både 2 poser måltider og storkjøp av lakseoljen der du allerede får rabatt, får du fortsatt 10% ekstra rabatt på lakseoljen. Det er skikkelig smart!

  5 gode grunner til å velge ESSENTIALS LAKSEOLJE

  • Løser utfordringene som kun lakseolje kan
  • Kun ferske laks er brukt til lakseoljen vår
  • Garanti for at lakseoljen ikke er harsk
  • Lakseolje kan gi ekstra smak for hunder som er kresne.
  • Optimal pris for en lakseolje du kan stole på

  Hvorfor skal du velge lakseolje fra ESSENTIAL FOODS?

  Vi har én misjon: Å forbedre og forlenge hunders liv. Profitt kommer helt klart som andreprioritet, noe som betyr at når du velger lakseolje vår, kjøper du fra noen som først og fremst tenker på hunden din.

  Kanskje det er derfor 9 av 10 kunder kommer til oss fordi de har fått en anbefaling fra andre. Så uansett om du bare kjøper lakseoljen vår for å bli bedre kjent med oss, eller om du allerede serverer måltidene våre, så vet du at vi jobber på vår egen måte – med det ene formål å fremme hunders livskvalitet gjennom kosten.

  Vi kan også anbefale

  Kontakt oss

  Vi er her. For hunden din og deg – alltid.

  Fyll ut feltene under eller ring til oss på +47 85 29 03 62, så vender vi tilbake med et svar og den riktige løsningen. Vår service og rådgivning er, som vi selv ønsker den – og vi er særdeles krevende, så nivået er høyt.

  Ring til oss

  +47 85 29 03 62
  Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
  Fredag: 08.00 - 15.00

  Send en e-post

  kundeservice@essentialfoods.no