CANADA LITTER 8 OR 12 KG CLUMPING Baby, Lavender or Unscented

Fra kr 186,46
- +

Alle katter fortjener enestående kattesand! Derfor er det en stor fornøyelse for oss å ha fått rettighetene til CANADA LITTER, som er anerkjent som et av verdens absolutt beste kattesandprodukter. Du kan velge mellom flere forskjellige størrelser og diskrete dufter, men felles for alle produktene fra CANADA LITTER er at de er basert på ultra-absorberende sodium bentonit, som absorberer væske og lager klumper umiddelbart. Her er det dessuten virkelig verdi for pengene. En pose holder ofte helt opptil dobbelt så lenge som de andre alternativene på markedet. Med CANADA LITTER har du derfor adgang til kattesand i den kvaliteten alle katteeiere drømmer om. Velg den varianten du ønsker basert på dine og familiens preferanser under.

Fra kr 186,46
- +

Fremhevede ingredienser

01
Basert på ultra-absorberende sodium bentonit som raskt danner stabile klumper som enkelt kan fjernes.
02
Det opplagte valget for alle som “bare” ønsker seg det aller beste. For katten din og deg selv. Punktum.
03
Vi elsker CANADA LITTER fordi det kan dekke så mange forskjellige behov.
04
CANADA LITTER finnes i to diskrete dufter og selvsagt også helt uten duft. Hva er deres nye favoritt: Babypudder, lavendel eller den klassiske luktfrie?
05
Fjerner det den sterke lukten? Selvsagt! CANADA LITTER leverer alt det du forventer av en kattesand. Uansett hvilken duft du velger.
06
Du skal velge det fordi denne ultra-absorberende kattesanden som klumper superraskt og gjør det enkelt for deg å ha 100% kontroll på hygienen i hjemmet ditt. Prisen er mer enn rettferdig og vi leverer selvsagt på døren. What’s not to love?

Produktbeskrivelse

Informasjon

Produsert i Canada med ultra-absorberende sodium bentonit. CANADA LITTER finnes i forskjellige dufter avhengig av hvilken størrelse du velger. Blant de utvalgte duftene finner du babypudder, elegant lavendel og selvsagt den klassiske luktfrie. Den kommer i to størrelser, alt etter hva som passer deg og familien deres best: 8 KG og 12 KG. Best av alt er kanskje at det alltid leveres på døren!

Teknisk info

Produktguider (PDF)

Vi kan også anbefale

Kontakt oss

Vi er her. For hunden din og deg – alltid.

Fyll ut feltene under eller ring til oss på +47 85 29 03 62, så vender vi tilbake med et svar og den riktige løsningen. Vår service og rådgivning er, som vi selv ønsker den – og vi er særdeles krevende, så nivået er høyt.

Ring til oss

+47 85 29 03 62
Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Send en e-post

kundeservice@essentialfoods.no