CANADA LITTER MULTICAT 18 KG CLUMPING Dual Odor Defense

Fra kr 353,13
- +

Med store familier kommer det store behov! Derfor er det en stor glede for oss å ha fått rettighetene til en av verdens ledende merker innen kattesand, CANADA LITTER. Denne spesielle MULTICAT varianten er spesielt utviklet til de spesielle kravene som er det naturlige resultatet av et hjem med tre eller flere katter. Den er basert på den unike sugeevnen til sodium bentonit, som absorberer og danner klumper med én gang, og er tilsatt "Dual Odor Defense" teknologi som styrker absorberingsevnen og hemmer sterke lukter. Varianten er også kjent for å løse det ellers plagsomme støvproblemet mange sliter med. Her har du virkelig oppskriften på et kattetoalett i balanse.

Fra kr 353,13
- +

Fremhevede ingredienser

01
Basert på ultra-absorberende sodium bentonit som raskt danner stabile klumper som enkelt kan fjernes.
02
Det opplagte valget til et hjem med tre eller flere katter, slik at ekstra trafikk på kattetoalettet ikke lenger er et problem.
03
Vi elsker MULTICAT fordi det løser problemet med støv – her vil du oppleve ingen eller minimale mengder støv.
04
" MULTICAT finnes i to varianter: En forfriskende lukt av gran og selvfølgelig den klassiske luktfrie varianten. Begge i den helt riktige størrelsen: 18 KG."
05
Hva med den sterke lukten? Den fjernes selvsagt. Med "Dual Odor Defense" teknologi leverer MULTICAT alt det du forventer av en kattesand i et hjem med stor aktivitet.
06
Du skal velge det fordi denne ultra-absorberende kattesanden klumper superraskt og gjør det enkelt for deg å ha 100% kontroll på hygienen i hjemmet ditt. Prisen er mer enn rettferdig og vi leverer selvsagt på døren. What’s not to love?

Produktbeskrivelse

Informasjon

Produsert i Canada med ultra-absorberende sodium bentonit tilsatt "Dual Odor Defense" teknologi – med natron som styrker evnen til å absorbere væske og aktivt kull som nøytraliserer sterke lukter. MULTICAT finnes i to varianter: En forfriskende lukt av gran og selvfølgelig den klassiske luktfrie varianten. Den leveres i poser på 18 KG, skreddersydd hjemmet med flere katter. Best av alt er kanskje at det alltid leveres på døren!

Teknisk info

Produktguider (PDF)

Vi kan også anbefale

Kontakt oss

Vi er her. For hunden din og deg – alltid.

Fyll ut feltene under eller ring til oss på +47 85 29 03 62, så vender vi tilbake med et svar og den riktige løsningen. Vår service og rådgivning er, som vi selv ønsker den – og vi er særdeles krevende, så nivået er høyt.

Ring til oss

+47 85 29 03 62
Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Send en e-post

kundeservice@essentialfoods.no