2,5KG SMALL SIZE ESSENTIAL OLDER

kr 389,00
- +
ESSENTIAL OLDER er vårt forslag til et nøye utviklet fullfôrmåltid til eldre hunder, som gir de optimale betingelsene for høy livskvalitet. Tilberedt med masse fersk kylling og and. Måltidet er ”grain free” og følger vårt BOF-prinsipp. Kvaliteten av ingrediensene er, som du kan & skal forvente av oss, skyhøy. Hunder kan med fordel begynne på OLDER når 2/3 av den forventet levealder er nådd.
 • 100% Grain Free

 • BOF Approved

 • Regional cage free chicken

 • Made with minimum 78% eggs‚ chicken‚ duck‚ salmon and trout

 • kr 389,00
  - +

  Fremhevede ingredienser

  01
  Ingrediensene, kort fortalt: 78% kylling, and, laks, ørret og egg.
  02
  Spesielt opplagt for hunder som har kommer litt opp i årene. For eldre hunder, der et akselerert muskeltap er et vesentlig problem, noe OLDER adresserer. Smak og resultater går hånd i hånd.
  03
  Vi elsker måltidet fordi det gir våre kunder og oss muligheten til å: “giving back all the love”. Dette har vi faktisk laget en liten film om. Se under.
  04
  Kroketten i denne pose er tilpasset hunder opptil 10 kg. Ønsker du en større krokett, kan du velge en 10 kgs pose.
  05
  BOF: Yes! OLDER er kornfri og selvfølgelig med på å holde blodsukkeret stabilt.
  06
  Du skal velge det fordi måltidet er skreddersydd til å gi eldre hunder de bedste betingelser for høy livskvalitet.

  Hvert gram er nøye utvalgt

  Produktbeskrivelse

  Informasjon

  Tilberedt med fersk & tørket kylling & and, laks, ørret & egg 78,0 %
  Hvorav fersk 45,0 %
  Protein 32,0 %
  Fett 14,0 %
  Mineraler/Råaske 8,0 %
  Fiber 4,5%
  Vann 8,5 %
  Omega6 2,2 %
  Omega3 1,6 %
  Kalsium 1,7 %
  Fosfor 1,4 %
  Glukosamin 0,09 %
  Kondroitin 0,07 %
  Kcal/kg 3450,0
  Teknisk info
  Alder Senior
  Rase Bichon Havanais, Cairn Terrier, Cavalier King Charles Spaniel, Coton de Tulear, West Highland White Terrier
  Hundens vekt 1-10 kg

  Produktguider (PDF)

  “Det viktigste for ESSENTIAL FOODS og vår serie av Hundefôr, er at de skal bidra til å forbedre og forlenge hunders liv.”
  Product billede

  Teknisk info

  BOF-prinsippet (Behavioural Optimizing Food)

  Behavioral Optimizing Food (BOF) er prinsippet om å gjenskape hundens naturlige kost. I praksis betyr dette at hundens blodsukker holdes stabilt, det høye innholdet av ferskt kjøtt stimulerer instinktere, den lave tilberedningstemperaturen bevarer næringsverdien, bær, frø og urter minner om innholdet av byttets mage, og størrelsen på bitere gjør at måltidet alltid tygges og ikke slukes helt.

  Første pose av ESSENTIALS?

  Vi hos ESSENTIAL FOODS ønsker deg velkommen. Med den første posen begynner en livsstilsendring med hensyn til kosten. Du kan starte over en periode på 4-7 dager, eller direkte fra første dag. Den første uken kan du forvente at hunden har litt ekstra luft i tarmene. Det skyldes, at hunder, som mennesker, reagerer på endringer i kosten. Avføringen er i samme mengde, men kan være litt mykere. Derefter nyter du alle fordelene ved å velge ESSENTIAL FOODS på både kort og lang sikt. Du er altid velkommen til å kontakte oss for råd og veiledning.

  Oppskriften

  Fersk kylling & and, tørket kylling & and, søtpotet,potet, erter, Fersk laks & ørret, Ferske hele egg, linfrø,lucernespirer, leverfond, ærtefibre, vitaminer & mineraler,MOS (mannan oligosaccarides), FOS (fructooligosaccharides),glukosamin, kondroitin, MSM (metylsulfonylmetan),tranebær, acai, blåbær, morbær, eple, tomat,appelsin, pære, gulrot, spinat, blomkål, tang, fløyelsblomst,ginseng, grønn te, ingefær.

  Tilberedningstemperatur

  90 grader celsius.

  Holdbarhet

  Dato, tidspunkt & unikt fremstillingsnummer finnes på toppen av posen.

  Anbefalt oppbevaring

  Bruk den originale ESSENTIAL the FOOD BOX. Oppbevaringen bør alltid foregå et kjølig sted (5-18 grader), tørt, ikke i direkte sollys, & i en lufttett beholder - slik at siste måltid smaker akkurat like godt som det første.

  Et par ord og råd for spesielt kresne hunder

  De fleste hunder kan ikke modstå smaken av ESSENTIALS. Det kan likevel forekomme at de ikke spiser opp. Dette er ikke fordi de er kresne, men fordi ESSENTIALS gir en annen metthetsfølelse. Hunden bliver naturlig mett. Hvis hunden din er veldig kresen kan du prøve å helle litt varmt vann over fôret eller røre inn en til to spiseskjeer ESSENTIAL OMEGA 3 olje i fôret.

  Porsjonsstørrelser

  kg 2kg 5kg 10kg 15kg 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg 60kg 70kg 80kg
  24 h 45g 80g 140g 180g 225g 270g 310g 390g 465g 530g 600g 660g
  Vi kan også anbefale

  Kontakt oss

  Vi er her. For hunden din og deg – alltid.

  Fyll ut feltene under eller ring til oss på +47 85 29 03 62, så vender vi tilbake med et svar og den riktige løsningen. Vår service og rådgivning er, som vi selv ønsker den – og vi er særdeles krevende, så nivået er høyt.

  Ring til oss

  +47 85 29 03 62
  Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
  Fredag: 08.00 - 15.00

  Send en e-post

  kundeservice@essentialfoods.no