2,5KG SMALL SIZE ESSENTIAL NAUTICAL LIVING

kr 389,00
- +

ESSENTIAL NAUTICAL LIVING er et kompromissløst kornfritt måltid til voksne hunder av alle raser, tilberedt med masse fersk laks, ørret & sesongens fisk. Måltidet følger BOF-prinsippet vårt. NAUTICAL LIVING har et veldig høyt innhold av OMEGA 3. Kåret blant de beste produktene på markedet (kilde).

 • 100% Grain Free

 • BOF Approved

 • >Made with minimum 77% salmon‚ trout‚ herring and eggs

 • Staff favorite

 • kr 389,00
  - +

  Fremhevede ingredienser

  01
  Ingrediensene, kort fortalt: 77% laks, ørret, egg og sesongens fisk.
  02
  Spesielt opplagt til de som ser etter det beste. Vårt mest populære måltid, rost av mange for å virkelig gjøre en forskjell.
  03
  Vi elsker måltidet fordi det byr på et veldig høyt innhold av omega-3 og for alle de fantastiske tilbakemeldingene kundene våre gir NAUTICAL LIVING.
  04
  Kroketten i denne pose er tilpasset hunder opptil 10 kg. Ønsker du en større krokett, kan du velge en 10 kgs pose.
  05
  No doubt! NAUTICAL LIVING holder blodsukkeret stabilt.
  06
  Du skal velge det fordi det virkelig er et helt enestående måltid, som har mange lojale tilhengere.

  Hvert gram er nøye utvalgt

  Produktbeskrivelse

  Informasjon

  Tilberedt med fersk & tørket laks, ørret, sesongens fisk & egg 77,0 %
  Hvorav fersk 55,0 %
  Protein 30,0 %
  Fett 16,0 %
  Mineraler/Råaske 8,5 %
  Fiber: 3,5 %
  Vann 8,5 %
  Omega6 1,0 %
  Omega3 4,0 %
  Kalsium 1,7 %
  Fosfor 1,2 %
  Glukosamin 0,09 %
  Kondroitin 0,07 %
  Kcal/kg 3580,0
  Teknisk info
  Alder Voksen
  Rase Bichon Havanais, Cairn Terrier, Cavalier King Charles Spaniel, Coton de Tulear, Dansk-svensk Gårdshund, West Highland White Terrier
  Hundens vekt 1-10 kg

  Produktguider (PDF)

  “Det viktigste for ESSENTIAL FOODS og vår serie av Hundefôr, er at de skal bidra til å forbedre og forlenge hunders liv.”
  Product billede

  Teknisk info

  BOF-prinsippet (Behavioural Optimizing Food)

  Behavioral Optimizing Food (BOF) er prinsippet om å gjenskape hundens naturlige kost. I praksis betyr dette at hundens blodsukker holdes stabilt, det høye innholdet av ferskt kjøtt stimulerer instinktere, den lave tilberedningstemperaturen bevarer næringsverdien, bær, frø og urter minner om innholdet av byttets mage, og størrelsen på bitere gjør at måltidet alltid tygges og ikke slukes helt.

  Første pose av ESSENTIALS?

  Vi hos ESSENTIAL FOODS ønsker deg velkommen. Med den første posen begynner en livsstilsendring med hensyn til kosten. Du kan starte over en periode på 4-7 dager, eller allerede fra første dag. Den første uken kan du forvente at hunden har litt ekstra luft i tarmene. Det skyldes, at hunder, som mennesker, reagerer på endringer i kosten. Avføringen er i samme mengde, men kan være litt mykere. Derefter nyter du alle fordelene ved å velge ESSENTIAL FOODS på både kort og lang sikt. Du er altid velkommen til å kontakte oss for råd og veiledning.

  Oppskriften

  Fersk laks & ørret, søtpotet, tørket sesongens fisk, erter, tørket laks, ferske sesongens fisk, ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL, linfrø, alfalfaspirer, laksefond/kraft, potet, ertefiber, vitaminer & mineraler, MOS (mannan oligosaccarides), FOS (fructooligosaccharides), glukosamin, kondroitin, MSM (metylsulfonylmetan), tranebær, acai, blåbær, morbær, eple, tomat, appelsin, pære, gulrot spinat, blomkål, tang, fløyelsblomst, ginseng, grønn té, ingefær.

  Tilberedningstemperatur

  90 grader celsius.

  Holdbarhet

  Dato, tidspunkt & unikt fremstillingsnummer finnes på toppen av posen.

  Anbefalt oppbevaring

  Bruk den originale ESSENTIAL the FOOD BOX. Oppbevaringen bør alltid foregå et kjølig sted (5-18 grader), tørt, ikke i direkte sollys, & i en lufttett beholder - slik at siste måltid smaker akkurat like godt som det første.

  Et par ord og råd for spesielt kresne hunder

  De fleste hunder kan ikke modstå smaken av ESSENTIALS. Det kan likevel forekomme at de ikke spiser opp. Dette er ikke fordi de er kresne, men fordi ESSENTIALS gir en annen metthetsfølelse. Hunden bliver naturlig mett. Hvis hunden din er veldig kresen kan du prøve å helle litt varmt vann over fôret eller røre inn en til to spiseskjeer ESSENTIAL OMEGA 3 olje i fôret.

  Porsjonsstørrelser

  kg 2kg 5kg 10kg 15kg 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg 60kg 70kg 80kg
  24 h 45g 80g 140g 180g 225g 270g 310g 390g 465g 530g 600g 660g
  Vi kan også anbefale

  Kontakt oss

  Vi er her. For hunden din og deg – alltid.

  Fyll ut feltene under eller ring til oss på +47 85 29 03 62, så vender vi tilbake med et svar og den riktige løsningen. Vår service og rådgivning er, som vi selv ønsker den – og vi er særdeles krevende, så nivået er høyt.

  Ring til oss

  +47 85 29 03 62
  Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
  Fredag: 08.00 - 15.00

  Send en e-post

  kundeservice@essentialfoods.no