2,5KG SMALL SIZE ESSENTIAL BALANCE

kr 289,00
- +

ESSENTIAL BALANCE er et single source protein fullfôr med kalkun, ris og havre som de viktigste ingrediensene. BALANCE er markant anderledes enn de øvrige måltidene våre, så les nøye under før du velger BALANCE.

 • Regional cage free turkey

 • Value for money

 • kr 289,00
  - +

  Fremhevede ingredienser

  01
  Ingrediensene, kort fortalt: Kalkun, ris og havre. Det er derfor bare én proteinkilde.
  02
  Spesielt opplagt når et single source protein fullfôr måltid kan bistå med en løsning. Også vårt forslag til en løsning i perioder med tendens til løs mage. opplagt til å blande med de øvrige måltidene.
  03
  Vi elsker måltidet fordi det som det mest økonomisk tilgjengelige åpner døren for at enda flere kan dele misjonen får om å forlenge og forbedre hunders liv.
  04
  Kroketten i denne pose er tilpasset hunder opptil 10 kg. Ønsker du en større krokett, kan du velge en 10 kgs pose.
  05
  BOF: Som unntagelse er svaret: Nei. BALANCE har mange fordeler, men prisforskjellen betyr bl.a., at du ikke får 100% kornfrie, BOF-godkjent og heller ikke det brede spekteret av ingredienser.
  06
  Du skal velge det, hvis løsere mage er en tilbakevendende udfordring med de øvrige ESSENTIAL måltidene, eller et single protein og en rimelig pris er på ønskelisten.

  Produktbeskrivelse

  Informasjon

  Tilberedt med fersk & tørket kalkun 30,0%
  Hvorav fersk20,0%
  Protein22,0%
  Fett8,0%
  Mineraler/Råaske6,0%
  Fiber4,0%
  Vann8,5%
  Omega61,9%
  Omega30,8%
  Kalsium1,4%
  Fosfor0,9%
  Kcal/Kg3300
  Teknisk info
  Alder Voksen
  Rase Bichon Havanais, Cairn Terrier, Cavalier King Charles Spaniel, Coton de Tulear, Dansk-svensk Gårdshund, West Highland White Terrier
  Hundens vekt 1-10 kg

  Produktguider (PDF)

  “Det viktigste for ESSENTIAL FOODS og vår serie av Hundefôr, er at de skal bidra til å forbedre og forlenge hunders liv.”
  Product billede

  Teknisk info

  4 situasjoner

  BALANCE tilbys som en løsning for 4 forskjellige situasjoner:

  1. Ønsket om et med lavt proteininnhold, som ligger på kun 20% i BALANCE. Blander du BALANCE med et av LIVING måltidene våre kan du selv styre proteinprosenten litt opp. En fjerdel av NAUTICAL LIVING vil for eksempel gi et proteininnhold på 22,5%.
  2. Ønsket om å løse et problem med løs avføring. Kombinasjonen av kalkun, ris og havre er spesielt sammensatt for å balansere magen. ESSENTIAL BALANCE kan serveres alene, og kan også blandes med våre øvrige måltider hvis man har denne utfordringen. Det siste er opplagt ved tilbakevendende problemer.
  3. Ønsket om et måltid fra ESSENTIALS som er mer økonomisk tilgjengelig. Opplagt for alle som potensielt ikke velger ESSENTIALS pga. av prisen, men er tiltrukket av verdiene og misjonen vår, og de resultatene vi skaper for kundene våre. Storforbrukere uten mulighet til å velge utelukkende ESSENTIALS har nå denne muligheten. Det gir spesielt god mening når BALANCE bliver supplert med måltidene våre til aktuelle livssituationer, som f.eks. CONTOUR til steriliserte og LARGE BREED til store valper osv.
  4. BALANCE er et single source protein måltid. Så ved allergi mot for eksempel egg, kylling, lam, okse eller fiskeproteiner, kombinert med ønsket om å servere ESSENTIALS, er BALANCE opplagt. Studer ingredienslisten selv, eller kontakt oss for råd. Suppler evt. med ferske proteinkilder som hunden ikke reagerer på, slik at proteininntaket økes.

  Det med liten skrift

  Pris og kvalitet henger sammen. Med BALANCE får du et fantastisk produkt til prisen, der alene det at kalkun er den primære ingrediensen, gjør fôret vårt bedre sammenlignet med andre produkter i samme prisklasse. Men BALANCE er ikke et fuldblods ESSENTIALS måltid, og prisforskjelllen betyr at du verken får BOF Approved,100% kornfrit, eller det brede spektreret av ingredienser. Slik at det står enda mer klart, hvor mye mer ESSENTIALS tilbyder i måltidene våre, sammenlignet med de mest solgte konkurrerende produktene.

  Oppskriften

  Fersk og tørket kalkun, hvit ris, brun ris, havre, linfrø, kalkunfond/kraft, kalkunfett, betefiber, alfalfaspirer, vitaminer & mineraler, ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL, tang, Fructooligosaccharides (FOS, 960 mg/kg), sikoriekstrakt(0,05%), yuccaekstrakt, løvetann.

  Tilberedningstemperatur

  90 grader celsius.

  Tilsetningsstoffer per kg

  Vitaminer: Vitamin A 14,425 IU, Vitamin D3 1,925 IU, Vitamin E 150 mg. Spormineraler: Sink (sinksulfat monohydrat) 50 mg, Jern (jern (II) sulfat monohydrat) 50 mg, Mangan (mangansulfat monohydrat) 35 mg, Kobber (kobber (II) sulfat pentahydrat) 12 mg, Jod (vannfri kalsiumjodat) 1 mg, Selen (natriumselenit) 0,19 mg. Naturlig konservert med rosmarinekstrakt. Regulation (EC) No 2017/2279.

  Holdbarhet

  Dato, tidspunkt & unikt fremstillingsnummer fremgår på posen. 

  Anbefalet opbevaring

  Bruk den originale ESSENTIAL the FOOD BOX. Oppbevaringen bør alltid foregå et kjølig sted (5-18 grader), tørt, ikke i direkte sollys, & i en lufttett beholder - slik at siste måltid smaker akkurat like godt som det første.

  Porsjonsstørrelser

  kg 2kg 5kg 10kg 15kg 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg 60kg 70kg 80kg
  24 h 50g 100g 175g 240g 300g 350g 400g 500g 600g 700g 775g 850g
  Vi kan også anbefale

  Kontakt oss

  Vi er her. For hunden din og deg – alltid.

  Fyll ut feltene under eller ring til oss på +47 85 29 03 62, så vender vi tilbake med et svar og den riktige løsningen. Vår service og rådgivning er, som vi selv ønsker den – og vi er særdeles krevende, så nivået er høyt.

  Ring til oss

  +47 85 29 03 62
  Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
  Fredag: 08.00 - 15.00

  Send en e-post

  kundeservice@essentialfoods.no